Laat je HR-administratie niet nodeloos stilvallen of achterop lopen

HR-administratie
Als ondersteuning of tijdelijke vervanging
On-site op jullie kantoor of remote
Kan al vanaf enkele uren
"Wij staan zelf voor persoonlijke service en zoeken bedrijven die ook heel persoonlijk zijn qua aanpak, daarom kozen we voor Upscape. We houden van de professionele aanpak, heel hands-on en flexibel."
Sarah Parent
GoForest

Extra ondersteuning voor je HR-administratie

Heb je nood aan extra ondersteuning om door de molen van de HR-administratie te geraken?

Loonadministratie
Procesoptimalisatie
Documentatie
Automatisatie

We plaatsen de juiste HR-expert met de nodige kennis die past bij je onderneming. Flexibel inzetbaar vanaf enkele uren per week.

Boek een gratis adviesgesprek

Versterk je team tijdelijk met HR-experts

Proactief mee nadenken

Waar wil je naartoe met je bedrijf? Wil je je team uitbreiden, een extra vestiging openen of wil je internationaliseren? Welke profielen heb je nodig om die versnelling hoger te schakelen? Upscape denkt mee met jou na over je ambities en hoe je deze met een slimme HR-aanpak kunt waarmaken.

Duidelijk en hands-on

Advies in HR-beleid nodig? Upscape biedt duidelijk HR-advies op maat van je bedrijf. En in tegenstelling tot vele anderen, maken we ook onze handen vuil aan het schrijven en implementeren van een degelijk en to-the-point HR-beleidsplan in het kader van loon, mobiliteit, vakantie…

Van vele markten thuis

Je bent niet de enige met groeipijnen. Ons team van HR-consultants ziet dagelijks verschillende uitdagingen en situaties bij honderden teams. Door te leren van andere bedrijven, kunnen we waardevolle kennis delen en snel anticiperen op nieuwe zaken in de markt.

Deze bedrijven worden al ontzorgd van HR-administratie

HR kostte mij gewoon te veel tijd en moeite. Met Upscape heb ik eindelijk een goede HR-partner gevonden die al mijn zorgen over personeel overneemt: contracten, policies, loonsimulaties en zelfs ontslagen. Nu kan ik mij opnieuw focussen op mijn core business.

Pauline D'Haenens
Pauline D'Haenens
Founder van Mon Dada

"Upscape is betrouwbaar, denkt met ons mee en levert wat ze beloven. Ze hebben ons geholpen om ons bedrijf niet alleen operationeel maar ook strategisch naar een hoger niveau te tillen. Hun aanpak was precies wat we nodig hadden om uit de vicieuze cirkel van operationele druk te komen, waardoor ik nu minstens al één halve dag per week heb kunnen vrijmaken!"

Olivier Van Borsel
Olivier Van Borsel
CEO bij Corporify

Zoek je ondersteuning voor je HR-administratie?

geen lange contracten
persoonlijk contact
flexibel inzetbaar
Boek je gesprek met ons team