Om snel te groeien zonder groeipijn, heb je de juiste HR-fundamenten nodig

Let's Upscape your HR

Een sterke HR-fundering is essentieel voor succesvolle en duurzame groei.

Heb je ambitieuze groeiplannen, dan neem je dus best eerst je interne werking en HR onder de loep. Doe je dit niet, heb je in no-time te maken met de typische groeipijnen die we bij veel groeibedrijven zien: chaos, burnouts en hoog verloop.

Vanuit deze overtuiging is Upscape ontstaan, jouw partner voor flexibele HR-ondersteuning en rekrutering, speciaal ontworpen voor groeibedrijven. Wij zijn jouw HR-expert die zowel strategisch met je meedenkt als hands-on taken overneemt. Zo leggen we samen de essentiële bouwstenen die je bedrijf nodig heeft om snel te kunnen groeien.

De ideale HR-partner voor bedrijven die zorgeloos willen doorgroeien

Correct HR-beleid en duidelijk advies
Policies opmaken
Loonpakketten optimaliseren
Loonadministratie
Wetgeving en reglementering
Snelle en flexibele rekrutering
Vacatures opmaken
Profielen scouten
Sollicitaties en screening
Onboarding en offboarding
Tijdelijke HR-ondersteuning
Uitzonderlijke drukte
Aanwervingsgolf
Zwangerschapsverlof
Langdurige uitval

Gedaan met het logge, ad-hoc en overpriced HR consultancy. Wij doen met minder, meer!

De markt loopt over van HR consultants die ad-hoc en overpriced HR consultancy aanbieden zonder écht mee na te denken met de klant. Upscape wilt zich hier actief van onderscheiden – of liever gezegd: tegen verzetten. Want wij geloven dat het ook anders kan!
Andere HR-consultants:
Logge werking, duurt lang om resultaat te zien
Ad-hoc in te schakelen
Ja-knikkers die niet mee nadenken
Duur en overpriced
Upscape:
Hands-on experts, gericht op impact en resultaat
Voorkeur voor lange termijn samenwerking
Challengen op basis van groeidoelstellingen
Fair pricing voor groeibedrijven

The Upscape Way or the highway:

Dit is hoe we bij Upscape ‘t verschil maken:

Samen sterk(er):
We zien een hele waaier aan bedrijven en hebben ervaring in diverse sectoren. Met Upscape in zee gaan, wil zeggen dat je mee de vruchten plukt van deze kennis en ervaring.
Flexibiliteit:
Onze flexibiliteit betekent niet alleen dat we fysiek aanwezig zijn bij onze klanten, maar ook dat we flexibel inzetbaar zijn. Je hebt al een ‘upscaper’ voor een halve dag per week.  Ons motto is niet voor niets: Wij doen met minder, meer!
Open communicatie:
Wij houden niet van vage, onduidelijke taal. We zeggen waar het op staat. Duidelijkheid staat bij ons voorop.
Focus op groei:
Voor we uit de startblokken schieten, denken we eerst samen met jou na over je groeiverhaal en -ambities. We willen niet dat kansen voor verbetering onbenut blijven. We willen maximale impact kunnen creëren, en jouw bedrijf en HR zien floreren!
We go the extra mile:
We gaan verder dan de standaard HR-medewerker. Onze ervaring stelt ons in staat sneller en efficiënter te werken, met de nodige expertise. En we geven iedere keer dat extra zetje om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf beter draait dan voorheen.
Commitment op lange termijn:
Het liefst versterken we het HR team voor een langere termijn. Zo zijn nieuwe HR-processen optimaal geïmplementeerd en doorleefd in het bedrijf en is je team ontzorgd, zodat er focus blijft op de kerntaken. Maar ook kennisoverdracht is op deze manier een mooie bonus!

Hoe het allemaal begonnen is...

Bram Ingels Upscape Oprichter
Hey, ik ben Bram, oprichter van Upscape. Als jonge ondernemer raakte ik in de ban van snelgroeiende bedrijven, en begreep ik al snel dat je bedrijf pas écht kan groeien als je fundamenten juist zitten. Een hoeksteen van dat fundament is HR. En dat is nu juist waar ik sterk in ben. Mijn missie vandaag luidt dan ook: elk ambitieus bedrijf in staat stellen om te groeien, met de juiste HR-fundamenten!

Vandaag is Upscape zelf uitgegroeid tot een team van 9 HR-experten. Eén voor één gedreven HR-professionals die klaar staan om de handen uit de mouwen te steken en te sleutelen aan één van jouw HR-challenges.
Bram Ingels,
Founder van Upscape

Upscape jouw HR en groei in vertrouwen!

geen lange contracten
persoonlijk contact
flexibel inzetbaar
Bij Upscape staan we klaar om samen met jou te bouwen aan een sterke HR-fundering en een succesvolle toekomst voor jouw groeibedrijf.
Boek je gesprek met ons team